Scroll Top

Webinar Hoe manage je innovatie en innovatieprojecten?

Webinar Hoe manage je innovatie en innovatieprojecten?

Steeds meer organisaties zijn bezig met innovatie. Soms gedreven vanuit een zekere noodzaak zoals de coronacrisis, een nieuwe speler op de markt of omdat een product aan het eind van zijn levenscyclus is. Als organisatie moet je tegenwoordig sneller inspelen op veranderende omstandigheden, moet je meer ‘agile’ zijn en dus zijn innovaties een mooi instrument! Bovendien leert het verleden dat bedrijven die niet of nauwelijks innoveren het op termijn steeds moeilijker krijgen. Voor Pimcy en JSR reden om het webinar Hoe manage je innovatie en innovatieprojecten te organiseren.

Als organisatie moet je eigenlijk continu bezig zijn met innovatie!

Hoe word je succesvol in innovatie? Dit webinar van JSR en Pimcy, samen met Joyce Oomen, Gert-Jan Waterlander en Ruud Peltzer gaat hier dieper op in.

Gert-Jan Waterlander
Business Consultant

Gert-Jan is binnen JSR werkzaam als business consultant en helpt organisaties beter en slimmer (samen) te werken met Microsoft 365. En deze keer laat hij zien hoe je dit voor innovatie vormgeeft.

Hoe kun je innovatie met edison365 succesvol maken?

  • Hoe tooling zorgt voor beheerste processen rond ideeën, innovaties en het projectportfolio.
  • Hoe we alle medewerkers enthousiast en betrokken krijgen en houden.
  • Hoe we met de juiste inzichten en dashboards zien dat we doen wat we zeggen (vanuit de strategie)

Joyce Oomen
Founder Pimcy

Joyce is bij Pimcy al jaren de expert op dit vakgebied en zal haar kennis en ervaringen rond innovatie en innovatie portfoliomanagement met jullie delen.

Innovatie portfolio management: van idee tot succesvolle innovatie

  • 3 horizons van innovatie
  • Twee stromingen;
  1. Core business: van idee tot succesvolle innovatie
  2. Nieuw voor ons: van inspiratie tot getoetst prototype

Belang van inzicht en overzicht

Joyce heeft uitleg gegeven over de succesfactoren van innovatie voor organisaties en ben dieper ingegaan op innovatie portfolio management. Hierbij heb ik de focus gelegd op het hanteren van verschillende processen en werkwijzen voor verschillende types innovatie. Als je 30 of meer initiatieven te managen hebt is software nodig. Gert-Jan is vervolgens dan ook ingegaan op de op Microsoft365 gebouwde apps van Edison365.

Pimcy BV | Innovatie & Portfolio Management biedt verschillende oplossingen aan voor portfoliomanagement software en wij zijn enthousiast over de mogelijkheden van Edison365.

Het webinar is opgenomen en kun je terugkijken op YouTube:

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie van bepaalde services via uw browser opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.