Technieken

Je bent op zoek naar tools, technieken, software en games die activeren en helpen om te innoveren. Pimcy biedt een breed scala van oplossingen die je helpen om je doel te bereiken.

  • white label innovation box
  • gratis tools en resources
  • XiBE
  • accept mission Pimcy

Voorbeelden van onze dienstverlening, maatwerk is altijd mogelijk!

serious startup game 

Innoveren als een startup

In de workshop/ serious game "Innoveren als een Startup" ervaren teams van grotere organisaties hoe de Lean Startup methodiek in zijn werk gaat en kunnen vervolgens de link leggen naar hun eigen werkzaamheden. Het zorgt voor een enorme energie en drive om aan de slag te gaan met nieuwe ideeën!
Playing Lean 

Playing Lean – Lean Startup

Playing Lean is een serious game om de basisprincipes van Lean Startup en Waarde Propositie Ontwerp te leren. Het bordspel is geïnspireerd is op de internationale bestseller 'The Lean Startup’ van Eric Ries. Met Playing Lean leer je in een risicoloze omgeving de principes van Lean Startup toe te passen.
XiBE idee realisatie 

XiBE idee realisatie

XiBE is software welke je niet alleen helpt om ideeën interactief te verzamelen, maar je ook faciliteert in het traject daarna: selectie, terugkoppeling, realisatie en rapportage.
accept mission Pimcy 

Accept Mission

Accept Mission is een digitale brainstorming tool voor kleine tot grote groepen. Hierdoor kun je tijds- en plaats onafhankelijk werken! Accept Mission kent een aantal principes waardoor de betrokkenheid van deelnemers geoptimaliseerd wordt.
 

Drie horizons van innovatie

In deze serious game maak je kennis met innovatie portfoliomanagement en de drie horizons van innovatie. Gedurende de game passen de deelnemers stapsgewijs een aantal belangrijke principes van innovatie portfoliomanagement toe.
speelse werkvormen 

LEGO® SERIOUS PLAY®

De LEGO® SERIOUS PLAY® methode is ontworpen om innovatie en bedrijfsprestaties te verbeteren. LEGO® SERIOUS PLAY® zorgt voor meer reflectie en stimuleert een betere dialoog- voor iedereen in de organisatie.
white label kickbox 

White label kickbox

De kickbox is gebaseerd op de Lean Startup methodiek. De box bevat een aantal stappen waarmee jouw medewerkers hun idee kunnen uitwerken, onderbouwen en uiteindelijk intern kunnen pitchen.

Meer weten? 

 

Contactformulier

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Ik wil meer informatie over

Door te "Verzenden" ga ik akkoord met de Privacyverklaring.

WhatsApp chat