Waarom zou je software gebruiken?

Bedrijven hebben tegenwoordig zoveel veranderinitiatieven en projecten lopen dat het lastig is om het overzicht te bewaren en naar het grote plaatje te blijven kijken.

Hoe komen we aan goede ideeën? Wat zijn onze selectiecriteria? Hoe zorgen we dat de goede ideeën daadwerkelijk gerealiseerd worden en dat minder kansrijke initiatieven stopgezet worden? Hoe draagt onze portfolio bij aan onze (innovatie) strategie? Hoe ziet onze innovatiefunnel er eigenlijk uit? Welk realisatieproces moeten we eigenlijk hanteren voor dit type innovatie? Hoe verloopt de lancering?

Het antwoord op deze vraagstukken begint met overzicht en inzicht. Software helpt daarbij en helpt om de ontwikkelpunten helder te maken. Veel bedrijven werken met spreadsheets, deze zijn echter lastig te beheren en geven niet het nodige niveau van inzicht.

Onze stelling: Portfolio management software moet bijdragen aan een hoger innovatievermogen van de hele organisatie.

Pimcy biedt daartoe twee oplossingen:

Voor ideemanagement werken wij met XiBE. Dit programma helpt met het inrichten en realiseren van de hele idee management funnel.

Voor portfoliomanagement zetten wij Enpidi in. Enpidi focust op twee zaken: zijn we met de juiste dingen bezig en doen we de dingen juist? Het hele innovatiemanagement proces kan met Enpidi georganiseerd worden. Het focust op een tactisch-strategisch niveau.

Samen met jou bekijkt Pimcy of je met ondersteuning van software je doelstellingen op het gebied van innovatie wél gaat bereiken.

 

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op!

 

Contactformulier

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Ik wil meer informatie over

Door te "Verzenden" ga ik akkoord met de Privacyverklaring.

 

WhatsApp chat