Scroll Top

PPM Jaarcongres 5 april 2023

Sprekers PPM jaarcongres- kortingscode

Het Product Portfolio Management Jaarcongres (PPM Jaarcongres) is hét vakinhoudelijke event voor en door portfoliomanagers. Het neemt de lead in innovatie en transformatie door het integraal regisseren tussen beleid en uitvoering. Ook hybride portfolio’s met een grote diversiteit aan uitvoeringsvormen, zoals programma’s, projecten en agile teams komen aan bod. Dit jaar neemt ook Pimcy deel en stelt zelfs een kortingscode beschikbaar.

Het PPM Jaarcongres vond plaats op woensdag 5 april van 12.30 tot 20.00 in het Van der Valk hotel te Utrecht

Tijdens het PPM jaarcongres verzorgden Josephine van Gelder, Marketing Manager Europe, Barenbrug Holland en Joyce Oomen van PImcy de volgende sessie:

Project portfolio management als een aanjager van focus bij Barenbrug Holland

Pimcy werkt al jaren voor de Barenbrug groep als consultant op het gebied van innovatie- en portfoliomanagement. Het was dan ook erg leuk om de kans te krijgen samen het verhaal te doen van wat er is neergezet.  We hebben zo’n 60 deelnemers ingewijd in de wondere wereld van gras en verteld hoe Barenbrug een start heeft gemaakt met portfoliomanagement. Pilaar onder deze transitie is de “Home of Innovation” welke in Qmarkets is gerealiseerd. Het was een erg leuke ervaring en zeer interessant programma!

Wil je dat Pimcy op jouw congres komt spreken? Neem dan contact met ons op!

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie van bepaalde services via uw browser opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.