Strategie Schets

strategie sessies

Met een strategie schets of business canvas komen we snel tot de kern van waar het nu écht om draait in jouw bedrijf. Geen ellenlange vergaderingen, uitgebreid marktonderzoek en eindigen met een dik rapport waar weinig mee gebeurt. Met een canvas model gaan we in een multidisciplinair team aan de slag en halen snel alle relevante aspecten boven tafel.

workshop strategie schets

In deze workshop verkennen we de huidige strategie gebruik makend van een zogenaamd business canvas model. We gebruiken in dit geval als basis het boek strategie schets van Jeroen Kraaijenbrink.

strategy sketch

 

Met de strategie schets maken we de kernelementen van jullie strategie zichtbaar op één overzicht. We kijken of deze elementen elkaar versterken. Toetsen of er zaken ontbreken en zorgen dat we de opgekomen verbeterpunten vastleggen. We toetsen of de huidige strategie voldoende sterk is en vervolgens verkennen we nieuwe mogelijkheden. Afhankelijk van de complexiteit van de situatie en de gewenste diepgang trekken we hier één of twee dagen voor uit.

Aan het einde van de workshop heb je een beter beeld van jouw huidige strategie, onmiddellijke verbeterpunten en mogelijke toekomstrichtingen. In een evaluatiesessie formuleren we daarna de vervolgstappen.

>

Meer weten?

Contactformulier

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Ik wil meer informatie over

Door te "Verzenden" ga ik akkoord met de Privacyverklaring.