Accept Mission

accept mission Pimcy

Workshop info

Pimcy partner Accept Mission

Accept Mission

Accept Mission is een innovatieplatform. Middels het platform kunnen 3 belangrijke innovatie onderdelen worden gestimuleerd en geregisseerd:

1. Idee generatie

Accept Mission biedt een digitale brainstorming tool voor kleine tot grote groepen. De missies zijn vaak specifieke challenges. Niet alleen ideeën kunnen worden verzameld, maar ook bijvoorbeeld input op SWOT of PESTLE analyses.

2. Idee selectie

Nadat een eerste selectie heeft plaatsgevonden, kan door een andere groep van mensen (bijvoorbeeld een innovatieboard) op basis van criteria een kwalitatieve en kwantitatieve beoordeling gemaakt worden van een initiatief.

3. Idee inbox

Organisaties die streven naar continue innovatie willen permanent ideeën ophalen, en niet alleen in specifieke challenges. In de inbox kunnen op basis van bijvoorbeeld strategische thema’s doorlopend ideeën worden verzameld en beoordeeld door de community.

Accept Mission kent een aantal principes waardoor de betrokkenheid van deelnemers geoptimaliseerd wordt:

Gamification: je kunt als agent en als team punten scoren en jouw positie op het leaderboard zien.idea lieaderboard

 

 

 

 

Undercover optie: wie wil jij vandaag zijn? James Bond, Yoda; Accept Mission kent honderden avatars waardoor je anoniem ideeën kunt indienen en van jouw oordeel kunt voorzien. Hierdoor speelt de hiërarchie in het bedrijf veel minder een rol, iedereen is onbekend en gelijk. anonieme idee generatie

 

 

 

 

 

Genereer ideeën in meerdere rondes: Bouw in een handomdraai een script waarmee je deelnemers (in- of extern) vragen kunt laten beantwoorden of feedback kunt laten geven.bouw een script

 

 

 

 

 

Vertrouwde opbouw, verschillende scenario’s: Accept Mission geeft een groot aantal templates waarmee je zaken als een SWOT, PESTLE of concurrentie analyse ook simpel door een groep digitaal kunt laten uitvoeren. 

 

 

 

 

 

 

 

Door de licentie die Pimcy heeft verkregen, is het voor bedrijven ook mogelijk om challenges door Pimcy te laten ‘regisseren’ zonder dat ze zelf meteen een software licentie hoeven af te nemen. Dit komt vaak de snelheid ten goede, omdat dan allerlei ingewikkelde procedures voorkomen kunnen worden.

Wat doet PIMCY?

  • Pimcy is official partner van Accept Mission in Nederland en België
  • Op basis van inventarisatie bepalen we of Accept Mission een mogelijke oplossing is
  • Pimcy helpt om feedback en ideeën uit de organisatie en daarbuiten op te halen. Hierbij kan deze software worden ingezet.

Wat kost het?

Je betaalt een vast bedrag per actieve deelnemer per kalendermaand. Deze bedraagt EUR 5,-/persoon.

>

Meer weten? 

Contactformulier

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Ik wil meer informatie over

Door te "Verzenden" ga ik akkoord met de Privacyverklaring.