Scroll Top

Pimcy kwartaalupdate Q4

pimcy kwartaalupdate

Pimcy’s laatste kwartaalupdate van 2020 al weer! Net als de meeste mensen ben ik blij om 2020 af te sluiten, hoewel het voor Pimcy wel een goed jaar is geweest. Onze nieuwe website staat live, welke nog visueler is en duidelijke stappenplannen biedt voor de drie onderdelen van organiseren (Innovatie portfolio management, Life Cycle management, idee management). Daarnaast hebben onze software activiteiten onder het kopje ‘Digitaliseren’ een prominentere plek gekregen.

In de kwartaalupdate verder nieuws over de Rabo Duurzame Innovatieprijs  en de klant van dit kwartaal is  The Beagle Armada (TBA)  Dit artikel is geïllustreerd met een plaatje van de “Monkey Trap”, iets waar je als bedrijf ook niet in wilt zitten. Lees meer hierover in de kwartaalupdate.

Nu de website klaar is, is er ook weer ruimte ontstaan om blogs te schrijven. Een gouden oude over het verschil tussen de Business Model Canvas, Lean Canvas en Strategie Schets is herschreven en daarnaast een recente blog over het Kano model. Deze editie deel ik weer 4 artikelen. In het eerste artikel wordt uitleg gegeven over het verschil tussen exploratie en exploitatie. Gevolgd door een artikel over het risico als je exploratie en exploitatie niet goed inregelt. Een lijstje kan zo aan het eind van het jaar niet ontbreken, dus ook een artikel over de meest innovatieve bedrijven van 2020. Tot slot nog een artikel over de 3 Horizons en dan specifiek hoe je Horizon 3 (disruptie) als organisatie moet bekijken.

Ga naar de kwartaalupdate

Wil je voortaan onze kwartaalupdate automatisch ontvangen? Ga dan naar de volgende link

Inschrijven voor kwartaalupdate

Veel leesplezier!

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie van bepaalde services via uw browser opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.