Scroll Top

Pimcy kwartaalupdate Q3

De ‘R’ zit weer in de maand en bij mij is dat vaak de “R” van reflectie. Hoe is het dit jaar tot nu toe gegaan, waar ga ik mee door, waar start ik mee en waar stop ik mee?,  zijn dan de vragen die ik mezelf stel.

Het is tot nu toe natuurlijk een apart jaar met Covid-19, wat ervoor gezorgd heeft dat Pimcy’s business model ook gewijzigd is. Minder trainingen, meer consultancy activiteiten. Wij hebben het geluk gehad om te werken voor een aantal mooie opdrachtgevers. Zo is Barenbrug dit jaar een nieuwe klant geworden en zijn we bovendien met deze opdracht gestart toen de Corona crisis op zijn hoogtepunt was. Barenbrug is dan ook ‘klant van het kwartaal‘.  We zijn dit jaar van start gegaan met onze Design Thinking Studio, Studio Pimcy. Het is fantastisch om in Design Sprints van een week tot een concreet resultaat te komen, alleen is daarin het fysiek samen zijn toch wel erg belangrijk. Reden om dit nu op een wat lager pitje te zetten.

Waar ik mee wil starten is nog meer focus leggen op waar we goed in zijn: het begeleiden en mee implementeren van innovatie software op het gebied van ideation en portfolio management. Juist op het snijvlak van praktijkkennis van innovatie, het structuur brengen in innovatie portfolio management en dit alles laten samenkomen in software die dit geheel faciliteert, zit onze kracht.

Naast bovenstaande onderwerpen vind je ook weer een aantal interessante artikelen. Veel leesplezier!

Ga naar de kwartaalupdate

Wil je voortaan onze kwartaalupdate automatisch ontvangen? Ga dan naar de volgende link

Inschrijven voor kwartaalupdate

We zijn benieuwd naar je reacties en suggesties!

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie van bepaalde services via uw browser opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.