Scroll Top

Pimcy kwartaalupdate Q2

De zomer staat weer voor de deur en wat is er het afgelopen kwartaal veel gebeurd! Sinds maart werk ik vanuit huis en ben van een focus op face-to-face bijeenkomsten volledig omgeschakeld naar digitaal werken. Het blijkt dat digitale workshops heel goed kunnen werken, al blijf je de interactie tussen deelnemers missen. Er is wat minder ruimte voor spontaniteit, maar als voordeel zie ik dat de vastlegging van het resultaat veel beter is.

Deze editie gaat vooral over het innovatie systeem: vanuit 3 verschillende perspectieven kijken we naar wat dit inhoudt en waarom je eraan zou moeten werken. Daarnaast weer het nodige nieuws rondom Pimcy en we hebben ook weer een (online) workshop gepland.

Zoals beloofd geven we een update over het traineetraject bij Infrabel en dit kwartaal zetten we de schijnwerper op wat we voor Rabobank Open Innovatie doen. Daarnaast hebben we een online masterclass: “Hoe kan ik een innovatie toetsen” gepland en bieden we speciaal voor de lezers van deze nieuwsbrief een korting aan op de Masterclass Strategisch PPM.

Ik wens je veel leesplezier en een fijne zomervakantie!

Ga naar de kwartaalupdate

Wil je voortaan onze kwartaalupdate automatisch ontvangen? Ga dan naar de volgende link

Inschrijven voor kwartaalupdate

We zijn benieuwd naar je reacties en suggesties!

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie van bepaalde services via uw browser opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.