nieuwe Pimcy site live
12
mrt

Pimcy heeft een nieuwe website

Stilstand is achteruitgang, een motto dat ook Pimcy continu voor ogen houdt. Het afgelopen jaar is er veel veranderd. We hebben aan de ene kant meer focus aangebracht, maar binnen die focus ook weer voor meer diepgang gekozen. We zijn gestopt met bepaalde partnerships, en zijn nieuwe aangegaan (hierover later meer!!). Al deze keuzes hebben we gemaakt op basis van onze ervaringen met klanten: wat werkt wel en wat werkt minder goed.

Zo merkten we ook dat onze website toch nog wat traditioneel ingericht is: op basis van de diensten die wij aanbieden, in plaats van op basis van wat onze klanten van ons vragen. Dat hebben we dus drastisch omgegooid. Onderstaand hoe het er nu uit ziet, en waarbij we de klantvraag centraal hebben gezet.

pimcy website 2019

Voortaan is onze structuur gebaseerd op de 4 belangrijkste klantvragen die wij tegenkomen:

Hoe kan ik innovatie organiseren in mijn bedrijf?

Hoe kan ik meteen starten met innoveren?

Kunnen jullie onze medewerkers leren hoe ze moeten innoveren?

Welke technieken gebruiken jullie en kun je ons daarmee helpen? (tools, software, technieken)

Daarnaast hebben we besloten om in het kader van “wie goed doet, goed ontmoet” besloten zoveel mogelijk van onze tools gratis ter beschikking te stellen. De tools zijn een hulpmiddel om een eerste ruwe versie te maken, maar vaak is professionele begeleiding handig en nodig. Innovatie is namelijk niet enkel het toepassen van een canvas hier en daar, maar vooral op een integrale manier naar de context van een organisatie kijken en daar het juiste pad voor uitstippelen. We voegen nog wekelijks canvassen en tools toe :-), dus houdt het in de gaten!

Tools

Deze week is de site live gegaan en wij zijn er erg blij mee! We nodigen je dan ook graag uit een kijkje te nemen. We zijn erg benieuwd naar jullie op- of aanmerkingen, complimenten zijn ook welkom ;-). We nemen alle feedback serieus. Immers…

Stilstand is achteruitgang

Het Pimcy team