Maak kennis met het Pimcy team

Pimcy Innovatie & Portfoliomanagement is een netwerkorganisatie van pragmatische innovatieprofessionals en -bedrijven. Niemand kan alles weten, en juist diversiteit in achtergronden, aanpak en kennis dragen bij aan succes.

Pimcy heeft voor een grote variëteit aan opdrachtgevers workshops verzorgd, trainingen opgezet, innovatietrajecten georganiseerd/ ondersteund, events georganiseerd, ideeën wedstrijden opgezet en innovatie- en portfolio consultancy opdrachten uitgevoerd. Hierbij zetten we onze teamleden in en werken daarnaast ook nog met innovatiepartners.

Klik op de foto en je ziet ieders LinkedIn Profiel. 

Joyce Oomen (NL/BE)

Joyce is founder van Pimcy. Zij combineert innovatiemanagement en design thinking met structuur: innovatie portfoliomanagement. Ze is organisatorisch sterk en resultaatgericht. Woorden die Joyce kenmerken zijn nieuwsgierig, pragmatisch, energiek, uitdagend en opgewekt. Joyce focust zich op innovatieproces, porfoliomanagement, workshopfacilitatie, tools en technieken.

Hugo Bakkenist (NL/IT)

Hugo heeft jarenlang ervaring met “lean” innovatie. Motto; “Proberen is eenvoudiger dan voorspellen”. Bij Hugo staat de mens centraal, hij is dan ook een ervaren teamcoach. Hugo heeft een holistische blik op de materie, en gespecialiseerd in innovatiestrategie, workshopfacilitatie
en teamdynamiek

Peter Stooker (NL)

Peter ondersteunt ondernemingen en organisaties bij het ontwikkelen van innovatief vermogen resulterend in meer zicht, grip en resultaat uit innovatie. Hij focust zich daarbij op innovatiestrategie en de bestuurlijke inrichting daarvan.

Hannelore Albrecht (NL/BE)

Hannelore helpt organisaties om op een creatieve en visuele manier vraagstukken aan te pakken. Ze brengt bedrijfsprocessen in beeld en geeft inzicht in knelpunten en mogelijkheden voor vernieuwing. Hannelore heeft een diepgaande kennis van de langdurige zorg en het sociale domein, en focust zich op innovatieproces en workshopfacilitatie.

Maak kennis met onze andere innovatie partners

Carla Siebinga (NL)

innovatiemanagement

Pepijn Happel (NL)

changemanagement

Marijn Rings (NL)

innovatiemanagement

Michiel Dietvorst (NL)

ideemanagement

Anja Desmedt (BE)

marketing

Wij werken regelmatig voor en samen met de volgende partner organisaties

Schouten & Nelissen
Creatieve Koppen
Cevora: cursus Design Thinking is opgenomen in opleidingsprogramma Cevora

Over Pimcy

Pimcy Innovatie & Portfoliomanagement dekt samen met haar netwerkpartners de hele reikwijdte af van:

  • (innovatie) strategie, waar willen we naartoe en waarom?
  • portfolio management, hoe zorgen we dat we de juiste dingen doen en dit op de juiste manier aanpakken?
  • innovatie proces, op welke manier komen we van idee tot realisatie? 
  • innovatie accounting, hoe meten we dat we succesvol zijn?
  • tools en technieken, welke tools en technieken zetten we wanneer in en hoe passen we deze in onze context toe?
  • teamdynamiek, hoe zorg je voor een goede teamsamenstelling en voor een gezonde teamdynamiek?

Wie kiezen hierbij voor een gemixte aanpak van interactieve workshops en consultancy.

Ons geloof

Wij geloven dat organisaties veel succesvoller kunnen worden in productontwikkeling en innovatie als ze een aantal simpele stappen zetten. Ook geloven we dat er randvoorwaarden nodig zijn binnen organisaties, die medewerkers de vrijheid en het vertrouwen geven om zélf aan de slag te gaan. Wij helpen organisaties door vooral dingen te doen en te proberen en vervolgens aan te passen, in plaats van door het schrijven van dikke rapporten die in een la verdwijnen.

Wat wij doen

Wij helpen je om innovatie in dienst, product of business model op een betere manier te organiseren en in te bedden in de organisatie. Resultaat is een versnelling van innovatie, een vergroot innovatief vermogen en gemotiveerde medewerkers.  

Eigen innovatiemanagement methode

We onderscheiden ons bovendien doordat wij gezamenlijk een innovatiemanagement methodiek ontwikkeld hebben die het hele genoemde spectrum dekt. Wij voeren deze methode WHITE LABEL zodat we de methode ook kunnen aanpassen naar de context van jouw organisatie. Op die manier kan iedere organisatie zijn eigen innovatie methode hebben, hetgeen de acceptatie vaak bevordert!

WhatsApp chat