nieuwe innovatie workshops bij Pimcy
29
mei

Nieuwe innovatie workshops

Pimcy Innovatie & Portfolio Management biedt diverse workshops welke inspireren, praktisch zijn, en snel tot resultaat leiden. Pimcy is lid van DOON en maakt gebruik van de DOON innovatiemethode.

Binnen de DOON methode werken we vaak met het Waarde Propositie Canvas en het Business Model Canvas van Osterwalder. We merken dat deze workshops, al is het maar in een halve dag, veel toegevoegde waarde hebben voor onze klanten.

Reden voor Pimcy om een aantal van de populairste workshops in het ‘standaard’ workshop aanbod op te nemen.

Maak kennis met onze nieuwste workshops

Bepaal je waardepropositie

waarde propositie canvasHet Waarde Propositie Canvas van Osterwalder is een ideaal hulpmiddel om scherp te stellen wie je klant eigenlijk is, wat hij of zij wil, en hoe jouw idee/ product daar op aansluit. In plaats vanuit oplossingen te redeneren, leer je denken vanuit de klant. Je leert bovendien aannames in je redenering te herkennen en ook hoe je deze kunt toetsen.

Ontdek je business model

Het Business Model Canvas van Osterwalder is een breed toegepast hulpmiddel om op een eenvoudige manier je huidige business model in kaart te brengen. business model canvas uitwerkenEen business model is een vereenvoudigde weergave van je bedrijfsstrategie. Geen dikke rapporten, maar één overzicht op een grote poster.

Drie horizons van innovatie

In deze interactieve sessie maak je kennis met innovatie portfoliomanagement en de drie horizons van innovatie. De combinatie van portfoliomanagement met innovatiemanagement leidt tot een strategischer benadering. Allereerst wordt de vraag beantwoord of we met de juiste dingen bezig zijn en pas daarna of we ze op de juiste manier doen.

Maatwerk altijd mogelijk

Bij Pimcy bestaat niet iets als een standaard workshop. Bij voorkeur gaan we aan de slag met jouw eigen casus/ idee en passen we in overleg met jou de precieze invulling aan. De workshops op onze site zijn een voorbeeld van de vele mogelijkheden. De meeste workshops zijn een halve dag tot een dag, afhankelijk van de gewenste diepgang. Meerdere onderdelen kunnen gecombineerd worden.

Interesse in een workshop? Neem contact met ons op!