9
mrt

Pimcy lid van coöperatie DOON

Pimcy Innovatiemanagement

Pimcy helpt organisaties om continue innovatie te stimuleren. Dit doen we op verschillende manieren. We starten bij voorkeur vanuit de innovatiestrategie van de organisatie. Medewerkers worden getraind in innovatiemethodes als Lean Startup en Design Thinking, met als doel het verkrijgen van meer ondernemerschap. We helpen ook bij het inrichten van de juiste randvoorwaarden voor innovatie. Bijvoorbeeld door het ontwerpen van innovatieprocessen, het inrichten van portfoliomanagement en vaststellen van KPI’s.

DOON doet bewegen

Als innovatiemanagement methodiek hanteren we de DOON methode. Daarnaast zijn we ook actief lid van de DOON accelerators. Op deze manier profiteren we van de kennis en kunde van een netwerk van innovatieprofessionals. DOON helpt je organisatie daadwerkelijk in beweging te komen en te accelereren. Met de DOON aanpak zorgen we voor blijvende verandering en bouwt je organisatie actief het innovatie-ecosysteem op.

Toetreding tot coöperatie

De samenwerking met DOON is per 1 maart 2018 nog verder geïntensiveerd: Pimcy is toegetreden tot de coöperatie van DOON. Pimcy wordt hierbij vertegenwoordigd door Joyce Oomen. Joyce zal samen met Hugo Bakkenist DOON accelerate, de consultancy tak van DOON, gaan aansturen.