INNOVEREN

Heb jij concrete ondersteuning nodig bij het inrichten of verbeteren van jouw innovatieproces, het inrichten van jouw ideeënwedstrijd of heb je een concept dat getoetst moet worden? Pimcy helpt en begeleidt jouw team en draagt ook zelf bij aan de inhoud en output.

Concreet aan de slag
We maken een stappenplan en komen samen tot een resultaat.
ophalen van ideeën
bouwen aan concept idee
Waar kun je aan denken?
Voorbeeld trajecten/ workshops
Inrichten innovatieproces

Wij helpen jou een innovatieproces inrichten waar je organisatie wel mee uit de voeten kan en dat ruimte geeft om te innoveren. Wij houden rekening met de diverse types van innovatie en zorgen dat succes meetbaar wordt.

Innovatie Scoping

Bij het opzetten van een ideeën wedstrijd of challenge, is het heel belangrijk om de scope goed vast te stellen. Wat voor soort ideeën zoeken we en wat gaan we daarmee doen? Wat verwachten we van deelnemers? Wat kunnen ze van ons verwachten?

Ontdek je business model

Wat is eigenlijk jouw business model en voldoet het nog aan deze tijd en aan de toekomst? We helpen jouw je business model herijken en zo input te genereren richting een heuse innovatiestrategie.

Inventarisatie

Wij helpen je je huidige initiatieven en producten/ diensten te inventariseren en te categoriseren. Zo krijg je weer inzicht en overzicht. Het is meteen de eerste stap naar innovatie portfolio management.

Wij doen ook Design Sprints met jouw team, kijk eens op
Studio Pimcy Tilburg
WWW.STUDIOPIMCY.NL

Google Design Sprint

Service Design Sprint
Customer Journey Sprint
Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie van bepaalde services via uw browser opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.