Online masterclass: Hoe kan ik een innovatie toetsen?

masterclass testen

Online masterclass: Hoe kan ik een innovatie toetsen?

Heel veel innovaties mislukken omdat ze niet voldoen aan de klantbehoefte. Als jij een nieuw initiatief lanceert zonder dat je van te voren getoetst hebt met klanten, is de kans nog groter dat het niet aanslaat. Denk maar eens aan een opticiën. Hij kan je niet zomaar een bril verkopen. Hij zal eerst gaan testen, en aan allerlei knopjes draaien alvorens hij kan vaststellen wat jij nodig hebt. Want jij geeft aan wat werkt en wat niet werkt. Zo werkt het ook met innovatie. Ga je met hagel schieten in de hoop dat je iets raakt, of wil je iets leveren waar jouw klant echt op zit te wachten?

Dus hoe doe kun je een innovatie toesten in de markt? In deze gratis online masterclass neemt Joyce Oomen van Pimcy je mee in het waarom en hoe van het opzetten van een experiment. Je leert:

 1. Te bepalen wat je moet testen
 2. Hoe je gaat testen – welk experiment past het beste voor jou?
 3. Hoe je testresultaten vastlegt
 4. Hoe je leert van je testen en daar verder op kunt bouwen

Bij iedere stap ga je aan de slag met een eigen idee of innovatie van jouw organisatie of jezelf. Heb je deze niet, dan kun je iemand anders meehelpen of gewoon meekijken.

We gaan samenwerken in Mural en Teams. Je ontvangt een uitnodiging na je registratie.

Inschrijven? Klik op het icoontje

>

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

sep 23 2020

Tijd

16:00 - 17:30

Kosten

gratis
Online Event

Locatie

Online Event
Joyce Oomen

Organisator

Joyce Oomen
Telefoon
06 5589 7013
Email
joyce@pimcy.nl
Schrijf je hier in!

Waarom Pimcy?

Pimcy Innovatie & Portfolio Management brengt structuur in innovatie. Wij helpen je om innovatie te organiseren; begeleiden innovatie teams en trajecten en we leren medewerkers toepassing van innovatie en technieken. Op deze manier helpen wij organisaties een innovatie ecosysteem realiseren.

Volg Pimcy op