Hoe manage je innovatie en innovatieprojecten?

Hoe manage je innovatie en innovatieprojecten?

Steeds meer organisaties zijn bezig met innovatie. Soms gedreven vanuit een zekere noodzaak zoals de coronacrisis, een nieuwe speler op de markt of omdat een product aan het eind van zijn levenscyclus is. Maar ook omdat organisaties de kracht van innovatie zien! Denk bijvoorbeeld aan Spotify, HelloFresh, Sonos, Airbnb en easyJet.

Als organisatie moet je tegenwoordig sneller inspelen op veranderende omstandigheden, moet je meer ‘agile’ zijn en dus zijn innovaties een mooi instrument! Bovendien leert het verleden dat bedrijven die niet of nauwelijks innoveren het op termijn steeds moeilijker krijgen.

Als organisatie moet je eigenlijk continu bezig zijn met innovatie!

Tijdens dit webinar zullen Joyce Oomen en Gert-Jan Waterlander van JSR laten zien hoe je innovatie als organisatie goed kan oppakken en wat dit kan opleveren als je dit goed en gestructureerd aanpakt!

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

sep 23 2020

Tijd

10:00 - 11:00

Kosten

gratis

More Info

Read More
Online Event

Locatie

Online Event
JSR

Organisator

JSR

Other Organizers

Joyce Oomen
Joyce Oomen
Telefoon
06 5589 7013
Email
joyce@pimcy.nl
REGISTREREN

Waarom Pimcy?

Pimcy Innovatie & Portfolio Management brengt structuur in innovatie. Wij helpen je om innovatie te organiseren; begeleiden innovatie teams en trajecten en we leren medewerkers toepassing van innovatie en technieken. Op deze manier helpen wij organisaties een innovatie ecosysteem realiseren.

Volg Pimcy op