Laden Evenementen
Sprekers PPM jaarcongres- kortingscode

PPM Jaarcongres

5 april @ 12:30 - 20:00

PPM Jaarcongres

FOCUS IN UITDAGENDE TIJDEN

Het Product Portfolio Management Jaarcongres (PPM Jaarcongres) is hét vakinhoudelijke event voor en door portfoliomanagers. Het neemt de lead in innovatie en transformatie door het integraal regisseren tussen beleid en uitvoering. Ook hybride portfolio’s met een grote diversiteit aan uitvoeringsvormen, zoals programma’s, projecten en agile teams komen aan bod. Dit jaar neemt ook Pimcy deel aan het PPM Jaarcongres en stelt zelfs een kortingscode beschikbaar.

Josephine van Gelder, Marketing Manager Europe, Barenbrug Holland en Joyce Oomen van PImcy zullen namelijk samen de volgende sessie verzorgen:

Project portfolio management als een aanjager van focus bij Barenbrug Holland

Barenbrug is een familiebedrijf dat wereldwijd graszaden ontwikkelt, veredelt en vermarkt. Van oudsher zijn wij een technologie gedreven bedrijf. De waarde voor de klant staat centraal, maar werd vaak gezien als verantwoordelijkheid van lokale marketing- en sales afdelingen. Met onze DNA Change in 2016 maakten we de shift naar customer centricity binnen de gehele organisatie van Barenbrug (800 medewerkers). Daarnaast wilden we een beweging maken van Tech Push naar Tech Pull. Een extra uitdaging daarbij is dat onze 10 Operational Companies decentraal werken, dus innovatie is primair een lokale verantwoordelijkheid.

Samen met bureau Pimcy ontwikkelden wij in 2020 een global framework waarin doorlopend wordt gewerkt aan én getoetst op DesirabilityFeasibility en Viability. Dit framework was de basis voor de inrichting van een digitaal platform: “Home of Innovation”, het innovatieplatform voor de hele Barenbrug Group.

In deze presentatie nemen we je mee in onze ontdekkingsreis en change management proces. We laten zien hoe wij onze strategie vertaald hebben naar een portfolio aanpak waarbij alle stakeholders toegang én invloed hebben. Daarnaast tonen we hoe we aan de hand van rapportages uit ons innovatieplatform kunnen monitoren of we op de juiste koers zitten.

Sprekers:

Josephine van Gelder – Marketing Manager Europe, Barenbrug Holland

Joyce Oomen – Innovatieconsultant en Facilitator, Pimcy Innovatie- en Portfoliomanagement

PPM Jaarcongres

Kijk hier voor het volledige programma.

Schrijf je nu in voor onze kwartaalupdate en ontvang een kortingscode ter waarde van € 100,- voor het PPM jaarcongres

Speciaal voor de abonnees van Pimcy bieden we een kortingscode aan van € 100,- voor het PPM jaarcongres.  Je betaalt dan slechts € 595,- in plaats van € 695,- (excl BTW). Bovendien krijg je toegang tot onze gratis templates.

Pimcy kwartaalupdate

Schrijf je dus snel in!

Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je binnen 2 werkdagen de kortingscode per email. Ook bestaande abonnees kunnen een kortingscode krijgen: stuur een mail naar [email protected] en ik stuur je de kortingscode toe.

#PPM Jaarcongres- kortingscode

Deel dit evenement

277504
DD
dagen
HH
Uren
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
5 april
Tijd:
12:30 - 20:00
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://www.ppmjaarcongres.nl/programma/programma-ppm-jaarcongres-2023/

Locatie

Van der Valk – Utrecht
Winthontlaan 4
Utrecht, 3526 KV Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

CKC Seminars