Meet the Pimcy team

Pimcy Innovation & Portfoliomanagement is a networking organisation of pragmatic innovation professionals and – companies. Nobody knows everything, and diversity in backgrounds, way of doings things and knowledge contribute to our success.

Pimcy has faclitated workshops for a varied combination of companies, set up training programs, organised and supported innovation journeys, events, set up idea contests and consulted in innovation nd portfolio management. We do this together with the Pimcy team and together with our innovationpartners.

Click on the picture for our LinkedIn Profiles.

Joyce Oomen

Joyce is founder of Pimcy. She combines the lean innovation thinking with structure: innovation portfoliomanagement. She is a strong organiser and results focussed. Words that characterise Joyce are curious, pragmatic, energietic, challenging and cheerful. 

Hugo Bakkenist

Hugo is an experienced “lean” innovator. 

Ronald Jansen

Ronald helps companies survive in the digital revolution. 

Peter Stooker

Peter supports companies in developing innovation capabability.  

Meet our innovation partners

Carla Siebinga

innovatiemanagement

Marijn Rings

innovatiemanagement

Michiel Dietvorst

ideemanagement

Over Pimcy

Pimcy Innovatie & Portfoliomanagement dekt samen met haar netwerkpartners de hele reikwijdte af van:

  • (innovatie) strategie, waar willen we naartoe en waarom?
  • portfolio management, hoe zorgen we dat we de juiste dingen doen en dit op de juiste manier aanpakken?
  • innovatie proces, op welke manier komen we van idee tot realisatie? 
  • innovatie accounting, hoe meten we dat we succesvol zijn?
  • tools en technieken, welke tools en technieken zetten we wanneer in en hoe passen we deze in onze context toe?
  • teamdynamiek, hoe zorg je voor een goede teamsamenstelling en voor een gezonde teamdynamiek?

Wie kiezen hierbij voor een gemixte aanpak van interactieve workshops en consultancy.

Ons geloof

Wij geloven dat organisaties veel succesvoller kunnen worden in productontwikkeling en innovatie als ze een aantal simpele stappen zetten. Ook geloven we dat er randvoorwaarden nodig zijn binnen organisaties, die medewerkers de vrijheid en het vertrouwen geven om zélf aan de slag te gaan. Wij helpen organisaties door vooral dingen te doen en te proberen en vervolgens aan te passen, in plaats van door het schrijven van dikke rapporten die in een la verdwijnen.

Wat wij doen

Wij helpen je om innovatie in dienst, product of business model op een betere manier te organiseren en in te bedden in de organisatie. Resultaat is een versnelling van innovatie, een vergroot innovatief vermogen en gemotiveerde medewerkers.  

Eigen innovatiemanagement methode

We onderscheiden ons bovendien doordat wij gezamenlijk een innovatiemanagement methodiek ontwikkeld hebben die het hele genoemde spectrum dekt. Wij voeren deze methode WHITE LABEL zodat we de methode ook kunnen aanpassen naar de context van jouw organisatie. Op die manier kan iedere organisatie zijn eigen innovatie methode hebben, hetgeen de acceptatie vaak bevordert!

WhatsApp chat