Scroll Top

Denisa en Stéphane nieuwe Pimcy docenten voor Cevora

denisa en stephane

Cevora is een Belgisch opleidingsinstituut dat opleidingen verzorgt voor bedrijven die behoren tot het paritair comité 200. Meer dan 55.000 bedrijven hebben een verplichte financiële bijdrage waarmee, samen met sociale partners, opleidingen gefinancierd worden. Hierdoor kan Cevora aan 450.000 werknemers een brede waaier aan opleidingen bieden. Sinds 2016 werkt Joyce van Pimcy voor Cevora als trainer Design Thinking in de Nederlandse en Engelse taal. Het begon met een 1 daagse opleiding welke in 2019 evolueerde tot een tweedaagse opleiding. En toen Corona. In 2020 zijn we digitaal doorgegaan en is de cursus omgevormd tot een interactieve online cursus van 4 dagdelen. Eind vorig jaar besloot Cevora een nieuwe koers in te slaan voor haar digitale aanbod door de opleiding nog meer op maat van de KMO/ MKB aan te bieden via een nieuw leerplatform Karibu.

Elke opleiding bevat één dagdeel online. Vooraf bereiden de cursisten zich online voor in Karibu en na het gezamenlijk dagdeel, werken de cursisten individueel aan een opdracht en is er mogelijkheid tot een gezamenlijke afsluiting. Hierdoor wijzigde de opleiding Design Thinking. In plaats van een aaneengesloten opleiding, zullen we nu 4 opleidingen los van elkaar aanbieden. Iedere opleiding focust op een deel van het Design Thinking proces maar kan je tegelijkertijd ook los volgen.

De eerste twee opleidingen ‘Van Aanname tot Inzicht‘ en ‘Van klantuitdaging naar relevante ideeën’  zijn al online te volgen.

In deel 3 en deel 4 zullen respectievelijk Experimenteren en Implementeren aan bod komen. Dit najaar gaan we bovendien ook weer van start met hybride opleidingen: een combinatie van online en fysieke trainingen!

Nieuwe Pimcy teamleden!

Deze zomer zullen we de opleidingen vertalen naar het Engels en Frans. Vanaf het najaar kun je je dan ook inschrijven voor deze opleidingen in het Frans of Engels via Cevora. Dit betekent een groei van het aantal opleidingen dat we gaan verzorgen en bovendien een uitbreiding naar de Franse taal. Om die reden gaat Pimcy nu samenwerken met twee ervaren Service Designers: Denisa Nica en Stéphane Letisse.

Graag stellen we ze aan jullie voor!

Denisa Nica

Denisa Nica - Pimcy

Denisa is een ervaren service- en experience designer, scrum master en trainer.  Ze heeft een brede ervaring in het opzetten van Design Thinking als consultant binnen de zakelijke dienstverlening en woont in Brussel. Denisa is een Roemeense die al meer dan 10 jaar werkzaam is voor Franstalige bedrijven in België. Ze spreekt vloeiend Frans en Engels.

Stéphane Letisse

Stephane Letisse - Pimcy

Stéphane werkt al meer dan 20 jaar met grote en/of kleine organisaties bij het opzetten van een Human Centric Design proces. Hij past het Design thinking proces aan naar een innovatieve en een pragmatische workshops aanpak: Design sprint in al zijn vormen.  Stéphane is Frans en ook al meer dan 10 jaar woonachtig in Brussel en werkzaam als zelfstandig consultant.

Ook nieuwsgierig naar de andere teamleden? Kijk wie er in het Pimcy team zit!

Focus op België

Gezamenlijk zullen wij ervoor zorgen dat deelnemers aan onze Design Thinking opleidingen na afloop naar huis gaan met nieuwe, direct toepasbare inzichten, methodes en technieken. Daarnaast denken we ook dat we als combinatie van 3 Design Thinkers met diverse achtergronden een mooi startpunt hebben om actief Belgische bedrijven te begeleiden naar meer succes in innovatie.

We zijn erg blij met de uitbreiding van ons team en weten zeker dat we samen met Denisa en Stéphane ons aanbod op het gebied van Service Design nog verder versterken.

Van harte welkom Denisa en Stéphane!

 

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie van bepaalde services via uw browser opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.