Hoe bereik je overzicht, inzicht en grip op je ontwikkelingsportfolio?

Je hebt een groot aantal projecten en initiatieven lopen binnen verschillende onderdelen van je organisatie. Projecten lopen uit en er is te veel werk. Je hebt het gevoel dat je een totaaloverzicht mist en dat je dingen over het hoofd begint te zien. Eigenlijk weet je niet meer of je wel met de juiste dingen bezig bent. Hoe krijg je het overzicht terug? Hoe krijg je weer meer grip? En moet je alles wel op dezelfde manier aanvliegen?

Wij geloven dat innovatie portfolio management het antwoord biedt.

strategic portfolio management pimcy

Structuur is nodig is om continue innovatie mogelijk te maken. Innovatie portfolio management is een combinatie van activiteiten welke een bedrijf in staat stellen om een continue stroom van nieuwe initiatieven te selecteren, te ontwikkelen en op de markt te brengen. Deze stroom moet bijdragen aan de strategische doelstellingen op korte en lange termijn.

Bovenal is innovatie portfoliomanagement een dynamisch beslissingsproces. Het betekent concreet een go of no go voor bepaalde projecten. Een no go betekent niet dat er gefaald is, maar dat er geleerd is en dat er middelen vrijgemaakt kunnen worden voor andere initiatieven.

Pimcy helpt bij het inrichten en implementeren van innovatie portfolio management. Daarnaast adviseren en implementeren wij innovatie portfolio software.

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op!

 

 

Contactformulier

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Ik wil meer informatie over

Door te "Verzenden" ga ik akkoord met de Privacyverklaring.

WhatsApp chat